Clarion Hotel Grand Östersund

Clarion Hotell Grand
12345 8 snitt: 3,88 av5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

Hotell Grand i Östersund lämpar sig för familjer, affärsresande och turister. Hotellet är fint och har en bra konferensavdelning där man kan ha lugna och avslappnade affärsmöten. Miljön är anpassad för att öka kreativiteten men minska dagens arbetsstress. På hotellet finns både restaurang och pub som man kan ta med familjen eller kollegorna på. Här finns både barnmenyer, internationella rätter och goda klassiska svenska rätter. Hela hotellet har fri trådlöst internet så man kan alltid vara uppkopplad. I dagens samhälle så behöver man använda internet ofta och detta är hotell Grand väl medvetna om och har därför anpassat hela hotellet efter dagens behov. Varje morgon bjuds det på en nyttig och väl varierad frukostbuffé så att man kan starta dagen på ett sunt och bra sätt, frukost är ju ändå dagens viktigaste mål. Hotellet har fått en härlig atmosfär på grund av en välkomnande känsla av all personal, hotellets fina inredning där konst, design och musik står i centrum. Att bo på Grand ska vara en upplevelse och inte bara en övernattning.

För barnfamiljer så finns det filmrum, bordtennis och lekrum, men då bara under sommarmånaderna. Däremot så har restaurangen alltid anpassad meny för de yngre gästerna och det finns också en härlig inomhuspool.

Detta är Östersunds största hotell och har 176 fina rum och 8 lyxiga sviter. Det finns också flera konferensrum med kapacitet för ett varierat antal deltagare. Personalen på hotell Grand hjälper både gäster och konferensgäster att skräddarsy ett perfekt boende både vad gäller mat, rum och nöjen om man behöver hjälp med detta.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.