Fyrstjärniga hotell i Östersund

Östersund är känd som staden i mitten av Sverige och är den mest café tätaste staden i landet. Här hittar man mysiga små fik lite här och var, dessutom finns det fortfarande trädgårdsserveringar som inte alls är vanligt nu för tiden. Staden är välbesökt under vintermånaderna då det anordnas många vinter evenemang. Nedan hittar ni de fyrstjärniga hotellen som finns i Östersund.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Clarion Hotel Grand Östersund

Hotell Grand Prisjämförelse

Detta hotell ligger nära tågstationen i stadens fina centrum. I stan finns det ett stort utbud av affärer vilket alltid är uppskattat av de som gillar shopping, annars så kan man gå på konditori och äta något smaskigt ihop med en läsk eller något värmande. Restaurang finns på hotellet eller så kan man utforska centrums restaurangutbud. Rummen på hotell Grand är fräscha och moderna med trådlöst internet, platt-tv och minibar.


Best Western Hotel Gamla Teatern

Hotell Gamla Teatern Prisjämförelse

Hotell Gamla Teatern är personligt inrett med en mysig atmosfär där man känner sig både välkommen och bekväm. Rummen har sköna sängar så att man sover gott om natten, sittplats, skrivbord, tv, internet och kaffe/te kokare. Personalen är hjälpsam och besvarar frågor, behöver man vägbeskrivning eller förslag på middagsalternativ så hjälper de gärna till med det också. För att ta sig runt i Östersund så har man även möjlighet att låna cykel från hotellet.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.