First Hotel Ett

First Hotell Ett
12345 2 snitt: 4,50 av5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

Två kilometer från centrum ligger trivsamma First hotell Ett. Här arbetar personalen ständigt för att göra alla sina gäster nöjda och glada. Varje visit ska vara speciell och man ska vilja komma tillbaka gång på gång. Man har nära till allt som Östersund har att erbjuda vad gäller kultur, nöje, musik, evenemang, historia och friluftsliv. Hotellet är bra familjeanpassar och profilierar sig att vara ett familjehotell så alla är välkomna. Under sommaren så är de närliggande skidspåren joggingspår, det finns gott om skidbackar och omgivningarna i sig runt Östersund är fantastiskt vackra att bara strosa omkring i. Man kan gå ner till härliga Strosjön, åka på Zoo, ta med barnen till äventyrsbadet eller besöka populära historieland. Det finns också intressanta museer i staden och café utbudet är det bästa i hela Sverige.

När man behöver en stunds lugn och ro, kanske tar man sig en lugn stund från familjen eller från dagens viktiga möten eller för den som har slitit ut sig i stadens butiker. Då finns det en härlig relax där huvudet och kroppen får vila en stund. Relaxen har en bubbelpool, tv och en skön, värmande ångbastu som mjukar upp hela kroppen. Alla gäster är välkomna att använda hotellets mysiga relaxavdelning fritt under öppetiderna.

Standardrummen på hotellet är 22 kvm stora så man har gott om plats. Det finns rum med mer eller mindre sängplatser så det är bara att meddela om man skulle vara flera så finns det bra familjerum.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.