Trestjärniga hotell i Östersund

Östersunds rådhus är ett av Sveriges vackraste och har till och med blivit framröstat till att vara det bästa i landet. Byggnaden är spännande med sitt pampiga yttre och är under vintern upplyst på ett fantastiskt karaktäristiskt sätt. I november 2012 fyller huset 100 år. När man är i Östersund ska man definitivt ta sig tid att besöka den gamla byggnaden och se den fina arkitekturen med egna ögon. I närheten av Rådhuset finns det många fina prisvärda hotell i den trestjärniga klassen och alla dem finner ni nedan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Zäta

Hotell Zäta Prisjämförelse

Hotell Zäta är ett centralt beläget hotell på Prästgatan med affärer och annat roligt. Här kan man även få parkera i ett bra varmgarage under vinterns långa, kalla månader så man slipper en kall bil och skrapa rutor. Man måste dock boka garageplats och betala en tillkommande avgift. Reser man inte med bil så ligger centralstationen tio minuter bort. Man har nära till Storsjön och det välbesökta museet Jamtli där det finns många spännande utställningar att titta på.


Hotel Emma

Hotell Emma Prisjämförelse

Hotell Emma har varma och inbjudande rum med trägolv, textilier i rutigt mönster, sittplats, tv och internet. Hotellet är beläget på stadens gågata där utbudet på restauranger och shopping är stort. Det är populärt att gå och fika i staden så man har inga problem att hitta ett eget litet krypin som man tycker om alldeles extra mycket. Man har en bra utgångspunkt från hotell Emma vare sig man ska utforska Östersund, ha konferens eller handla.


Scandic Hotel Östersund City

Scandic Hotell City Prisjämförelse

Scandic är centralt beläget i Östersund och har egen restaurang, nattklubb och en pianobar. Är man fika sugen och inte orkar eller har tid att gå ut på stan så bjuds det på kaffe och kaka i lobbyn dygnet runt. Hotellet erbjuder också sina gäster fri parkering. Man har tillgång till gym, bastu och relax. Scandic är ett barnvänligt hotell där barnen får en liten rolig gåva vid ankomsten och sedan kan de leka i hotellets lekrum.


Hotel Jämteborg

Hotell Jämteborg Prisjämförelse

Hotell Jämteborgs rum är trevliga och har olika inredning. Här är miljön välkomnande och familjär. Personalen på hotellet är både hjälpsam och trevlig, de sätter alla sina gäster i främsta hand och ser till att man har det bra under sin vistelse. Både det trådlösa internetet och parkering är fri på hotellet. Rummen har fräscha badrum med golvvärme och kakel. Tv:n har ett stort kanalutbud och filmkanaler. Hotellet ligger bra beläget i centrum.


First Hotel Ett

First Hotell Ett Prisjämförelse

Hotell Ett ligger ett par kilometer från centrum. Rummen är fina med en klassisk interiör i varma färger, trägol, komfortabla sängar, tv och internet. Det finns en mycket trevlig relaxhörna med bubbelpool, sittlounge och ångbad. Vill man läsa dagens nyheter i tidningen så finns det dagstidningar att få i hotell receptionen. I priset ingår en god frukost så att man får en bra start på dagen. Det ligger många turistattraktioner i hotellets närområde.


Hotel Älgen

Hotell Älgen Prisjämförelse

Hotell Älgen ligger i ett lugnt område men man har ändå nära till både centralstationen och stadens huvudgator. Rummen är ljusa och inbjudande med varma träslag och lugna färger, man har eget fint badrum, tv, internet och arbetsplats. Hotellet har både frukost och kvällsbuffé. Frukostbuffén ingår i rumspriset och erbjuder traditionella varma och kalla frukost alternativ. Är man i Östersund under sommarhalvåret så kan man också njuta på hotellets terrass.


Hotel Linden

Hotell Linden Prisjämförelse

Hotell Linden ligger endast ett par minuter från centralstationen och centrum. Det finns fri parkering att använda för de med bil. Rummen finns i olika storlekar med varierat antal sängplatser och även utseende på rummen. Alla rum har fint parkettgolv, garderob, platt-tv och fritt internet. Det finns också många rum som har fin utsikt över Storsjön och en mindre sittgrupp. Det finns en gemensam matsal där man har tillgång till både kylskåp och mikro.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.