Tvåstjärniga hotell i Östersund

I Östersund finns museer, teatrar och fin natur att besöka. Är man en frilufts människa så är Östersund ett mycket bra resmål. Här finns både roliga sommaraktiviteter och vinteraktiviteter så man har alltid olika alternativ vad gäller att aktivera sig. Här har vi listat stadens mycket prisvärda tvåstjärniga boenden.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Nya Pensionatet

Nya Pensionatet Prisjämförelse

Nya Pensionatet har personligt inredda rum i en härlig vintage stil som känns varm och ombonad. Man bor mindre än 200 meter från centralstationen vilket är bekvämt om man reser med tåg eller buss som många väljer att göra. Rummen har dessutom en härlig utsikt över storsjön så har man tur så kanske man får syn på det omtalade Storsjöodjuret som dessutom har en helt egen utställning på museet. Det finns kyl, micro och vattenkokare att använda fritt.


Pensionat Björnen

Pensionat Björnen Prisjämförelse

Pensionat Björnen ligger också nära centralstationen. Här finns rum både med eget och med delat badrum. Rummen är trevliga och är utrustade med nattduksbord, läslampa, wifi och tv. Själva gågatan ligger cirka 350 meter från pensionatet så det tar inte många minuter innan man når stadens affärs utbud. Varje morgon dukas en frukost upp och man har också tillgång till ett fullt utrustat kök som alla gäster har gemensamt.


Pensionat Svea

Pensionat Svea Prisjämförelse

Detta pensionat har bra yta i sina rum, rummen är väldigt ljusa och inredningen är trivsam. Det är nästan en kilometer till Stortorget så man når det på cirka 10 minuter och tågstationen ligger 5 minuter från hotellet om man går. Här delar alla gäster badrum och man har också tillgång till ett rejält kök där man kan laga mat. Reser man med bil så har man tillgång till fri parkering. I alla rummen finns det tv och även fri wifi.


Vandrarhemmet Hjortronet

Vandrarhemmet Hjortronet Prisjämförelse

Detta vandrarhem har endast öppet under sommaren, under årets andra månader hyr studenter vandrarhemmets rum. Rummen är rejäla och mycket ljusa vilket ger en lätt och luftig känsla. Här har man både pentry och toalett på rummet. Hjortronet ligger ungefär fem minuter från centralstationen och till Storsjön har man endast 200 meter. Det finns också gemensam matplats och kök som går att använda. Vill man så kan man äta frukost i en byggnad 150 meter bort.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.